субота, 13 грудня 2014 19:23

За день бойовики 11 разів порушували "режим тиші": по "кіборгах" стріляли з монастиря

За день бойовики 11 разів порушували "режим тиші": по "кіборгах" стріляли з монастиря
Фото: focus.ua

За день бойовики 11 разів порушували "режим тиші" на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"За день бойовики здійснили 11 спроб порушення "режиму тиші". Обстріли позицій сил АТО відбулися поблизу населених пунктів Фрунзе, Кримське, Станиця Луганська, Верхньоторецьке, Нікішине", - зазначили у штабі.

Бойовики здійснили три спроби спровокувати на бій захисників аеропорту "Донецьк". 

"Тричі бандити намагались спровокувати на бій наших воїнів у аеропорту "Донецьк". Додамо, що окрім обстрілів з під ствольних гранатометів та РПГ, бандити задіяли снайпера, який відкрив стрільбу з території монастиря", - зазначається в повідомленні.

У штабі АТО заявляють, що регулярне порушення режиму припинення вогню терористами на фоні заяв їхніх ватажків про необхідність діалогу у "мінському" форматі схоже на знущання.

"Наголошуємо, що підрозділи сил АТО мають широкий спектр сил та засобів для того, аби гідно відповісти агресорам у разі отримання відповідної команди. Але допоки діє режим припинення вогню, солдати української армії дотримуються принципів витримки та самоконтролю, як і належить справжнім воїнам", - підкреслюють у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «За день бойовики 11 разів порушували "режим тиші": по "кіборгах" стріляли з монастиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі