середа, 06 березня 2024 09:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворожі дрони одночасно атакували три райони Сум: є постраждалі
6

У ніч проти 6 березня росіяни здійснили атаку ворожими безпілотниками по житлових кварталах міста Суми.

Є постраждалі, у Telegram повідомив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко. Усю ніч рятувальники ліквідовували наслідки ворожої атаки по місту.

"Ворог підступно вночі вдарив "Шахедами" по трьох частинах міста. Пошкоджені житлові квартали. Є постраждалі, але на щастя, без жертв. На місцях влучань працюють штаби з ліквідації надзвичайних ситуацій, пункти незламності. Сумчани можуть звертатися туди з будь-яких питань. Дякую рятувальникам за оперативну роботу. Дякую комунальним службам та волонтерам. Працюємо над ліквідацією наслідків", - зазначив він.

Пошкоджені житлові квартали Сум
Фото: ДСНС
Пошкоджені житлові квартали Сум
Пошкоджені житлові квартали Сум
Пошкоджені житлові квартали Сум
Пошкоджені житлові квартали Сум

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакують Україну безпілотниками: в містах України вибухи, є поранені

Рятувальники одразу почали ліквідацію наслідків ударів одночасно за трьома різними адресами. Довелося приборкувати загорання трьох квартир на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

За іншою адресою, де внаслідок удару пошкодження різного ступеню зазнали житлові будинки та легкові авто, рятувальники оглянули територію та надали найрізноманітнішу допомогу громадянам.

У наметах розгорнули два пункти незламності для обігріву населення. А також для надання допомоги у вирішенні побутових проблем мешканцям житлових будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок авіаудару РФ. Роботи тривають.

Уночі сили ППО знищили 38 дронів Shahed. Росіяни атакували Україну п'ятьма зенітними керованими ракетами С-300 з окупованих районів Донецької області та 42 ударними безпілотниками типу Shahed із чотирьох напрямків - Чауда й Балаклава у Криму та Приморсько-Ахтарська у РФ.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі дрони одночасно атакували три райони Сум: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі