понеділок, 02 травня 2022 19:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог намагається взяти Рубіжне та Попасну. Розгортає артилерію

Ворог намагається взяти Рубіжне та Попасну. Розгортає артилерію
Ворог намагається просуватися на Сході та Півдні. Фото: eastnews.ua

На Донецькому напрямку ворог зосередив основні зусилля на встановленні повного контролю над Рубіжним і Попасною та просуванні в напрямку Лимана й Сіверська.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

На Таврійському напрямку ворог перегруповує підрозділи, займається інженерним обладнанням позицій. У районі Токмака Запорізької області розгорнули підрозділ ствольної артилерії. Ворог обстріляв позиції українських військ у районі Оріхова.

На тимчасово зайнятих територіях Запорізької області противник розгорнув склад паливно-мастильних матеріалів і пункт ремонту техніки.

На Південнобузькому напрямку росіяни намагаються вийти на адміністративний кордон Херсонської області. Ворог розгортає підрозділи реактивної та ствольної артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи завдали ракетних ударів у Запорізькій області – є постраждалі

Захопленою залізницею ворог транспортує вантажі з окупованого Криму.

Російські окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину з реактивних систем залпового вогню "Град". Херсонська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушенням законів і звичаїв війни. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Зараз ви читаєте новину «Ворог намагається взяти Рубіжне та Попасну. Розгортає артилерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі