понеділок, 30 вересня 2019 14:23

Злодії вдавали з себе таксистів і грабували людей

Злодії вдавали з себе таксистів і грабували людей
Зловмисникам вдалось вчинити 21 розбійний напад. Фото: Прокуратура Києва

Троє чоловіків отримали підозру у пограбуванні людей. Вони підсипали своїм жертвам клофелін і різні сильнодіючі препарати.

Злочинці можуть отримати до 15 років в'язниці з конфіскацією майна, повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Правоохоронці стверджують, що підозрювані їздили містом на автомобілі з "шашкою" таксі та шукали людей напідпитку біля нічних розважальних закладів і ресторанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали таксиста, який зґвалтував і пограбував пасажирку

Чоловіки знайомились із жертвами, непомітно підсипали до напою сильнодіючий лікарський препарат і потерпілі непритомніли. Тоді злодії крали у людей усе, що тільки було можливо: мобільні телефони, прикраси, гроші. Залежно від ситуації, крадії їхали до будинку жертв і там також їх обкрадали.

Зловмисникам вдалось вчинити 21 розбійний напад. У зв'язку з чим, обвинувальний акт за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень за розбій, вчинений організованою групою, направили до Подільського районного суду.

В Одесі 52-річна жінка забула в таксі ключі та документи від власного авто Ford. А зранку вже не знайшла його на стоянці біля дому. Таксі жінка викликала через мобільний додаток. 30-річний водій підвіз її додому. А коли пасажирка пішла, знайшов у салоні її речі.

Зараз ви читаєте новину «Злодії вдавали з себе таксистів і грабували людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі