пʼятниця, 29 грудня 2017 18:10

"Злодіїв у законі важко затримати" - Князєв

"Злодіїв у законі важко затримати" - Князєв
Злодіїв у законі важко затримати, ще важче ув'язнити. Фото - Високий замок

Злодіїв у законі важко затримати, ще важче ув'язнити.

Але якщо ти до цього дуже готуєшся, то можливо, каже очільник Нацполіції України Сергій Князєв, передає Обозреватель.

"Зараз така кількість "злодіїв в законі". Кого не зачепи - все злодії. Хто ти такий?! У нас є "злодії", які навіть не сиділи. У 90-х для них був термін - "апельсин". Але тоді їх було, може, з десяток, а зараз - на кожній руці по десятку. Але ми не дарма їмо свій хліб - затримуємо таких злочинців. Ми не тільки розслідуємо сам факт правопорушення, а й займаємося причинами, які призвели до злочину, створення злочинної", - каже Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З розбійними нападами у нас ситуація, як у 90-ті", - голова Нацполіції Князєв

Більшість злочинців не знають, яка їхня функція, додає очільник Нацполіції України.

"Деякі дають показання і кажуть: "Приїхав в Україну тому, що мені так сказали". У серпні 2017 го в аеропорту "Бориспіль" ми затримали "злодія", який в 2015-му році був засуджений в Москві за вбивство працівників поліції. Ми його запитали: "Ти що тут робиш, Вася? Ти що, втік з зони?" Той: "Ні. Я погодився і сюди приїхав". Ось це війна. Я відповідаю за кожне слово", - каже Князєв.

У 2017 році серед викрадачів автомобілів були затребувані Toyota Land Cruiser 200, Range Rover та Mazda. Потім завод змінив систему безпеки автомобіля і відразу машину 2017 року викрадати стали рідко. А ось автомобіль, випущений з 2008 по 2012 рік, легко відкривається. Автомобільні викрадення - це запит чорного ринку.

Зараз ви читаєте новину «"Злодіїв у законі важко затримати" - Князєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі