понеділок, 04 квітня 2022 12:42

Ворог завдав вісім авіаударів по Маріуполю - тривають вуличні бої

Ворог завдав вісім авіаударів по Маріуполю - тривають вуличні бої
Маріуполь знову атакує ворог. Фото:facebook.com/pressjfo.news

Російсько-окупаційні війська завдали вісім авіаційних ударів по Маріуполю.

У місті також тривають вуличні бої. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України у Facebook.

Відомо, що українські захисники та захисниці тримають оборону міста, однак ворог все ще планує встановити у ньому повний контроль.

На Донецькому та Таврійському напрямках основні зусилля противник зосередив на містах Рубіжне та Попасна. Також готується наступ на Сіверськодонецьк.

"Одночасно противник завершує перегрупування та заміну підрозділів, що втратили наступальні спроможності, з метою відновлення активних наступальних дій", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка вважає, що Маріуполь майже напевно є головною ціллю окупантів

На Південнобузькому напрямку українські війська відтісняють загарбників на Херсонщині. У районі Миколаєва ворог провів розвідку з безпілотників.

У Чорноморській та Азовській зонах корабельні угруповання противника в акваторії Чорного моря знизили активність через шторм.

Під завалами та у бомбосховищах Маріуполя зараз перебувають 200 тис. українців під постійними обстрілами росіян. 90% міста знищено авіацією та артилерією.

Зараз ви читаєте новину «Ворог завдав вісім авіаударів по Маріуполю - тривають вуличні бої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі