понеділок, 11 грудня 2017 18:07

Військовий намагався зарізати свого заступника

Військовий намагався зарізати свого заступника
У 92-ї омбр комбриг намагався вбити свого зама. Фото: Накипіло

У Чугуєві Харківської області в одній із військових частин командир бригади разом із молодшими за званням бійцями намагався вбити свого заступника.

Конфлікт стався через те, що заступник не привітав комбрига з Днем Збройних сил України. Про це з посиланням на джерела в правоохоронних органах пише місцеве видання NewsRoom.

"НС сталася в Чугуєві на території військової частини 0501 92-ї омбр. Близько 18:00 командир бригади зателефонував своєму заступникові, підполковнику Б., і звинуватив у тому, що той не привітав його з Днем Збройних сил України", - розповіло джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцер під наркотиками вдарив строковика кувалдою

За його словами, після цього комбриг наказав своєму заступнику їхати до навчального центру.

"Через чотири години комбриг наказав п'ятьом офіцерам, присутнім у приміщенні, вийти. Замість них всередину зайшли двоє військовослужбовців, які зачинили за собою двері. Тоді командир бригади спробував вдарити підполковника ножем, проте той ухилився. Після цього старший за званням наказав двом бійцям вбити свого заступника, а сам пообіцяв обставити це як дезертирство", - додали правоохоронці.

Один із присутніх схопив залізний стілець і вдарив жертву по голові, а коли підполковник упав, то завдав йому ще декілька ударів.

Чоловіку вдалося піднятися, вибити двері і втекти, після цього він звернувся за медичною допомогою. Наступного дня постраждалого перевели до харківського військового госпіталя. Поліція відкрила кримінальне провадження, також інцидент розслідує військова прокуратура.

У Володимирі-Волинському до смерті побили 25-річного військового та кинули помирати на вулиці. Ледь живого чоловіка забрали в реанімацію. Однак там він помер.

Зараз ви читаєте новину «Військовий намагався зарізати свого заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі