неділя, 12 липня 2020 11:05

Водій на "Жигулях" збив пішохода та злетів у річку: подробиці смертельної аварії

Водій на "Жигулях" збив пішохода та злетів у річку: подробиці смертельної аварії
На Львівщині водій, якому стало погано за кермом, збив пішохода та з'їхав на авто в річку. Фото: volyn24.com

У Червонограді на Львівщині 69-річний водій на "Жигулях" збив 48-річного пішохода та злетів у річку Соколія. Сам загинув, його 70-річний пасажир та потерпілий пішохід – у лікарні.

Трагедія сталася 11 липня о 14:20.. Причиною ДТП ймовірно стало погане самопочуття водія авто. Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель лісника під колесами ЗІЛа: родичі загиблого не вірять у випадковість

"Водій автомобіля "ВАЗ-2121", мешканець Червонограда, їхав вулицею Львівською. Йому стало зле. Внаслідок цього не впорався з керуванням та автомобіль виїхав за межі проїжджої частини на праве узбіччя, де збив пішохода, який вів велосипед. В подальшому автомобіль з'їхав з моста в річку" — сказано у повідомленні.

Пасажир автомобіля госпіталізований в нейрохірургічне відділення Червоноградської ЦМЛ із закритою черепно-мозковою травмою. Пішохід під час ДТП отримав політравму та черепно-мозкову травму та знаходиться в реанімації.

Причини та обставини події встановлюються.

Водій автомобіля Toyota, якому стало зле за кермом, зіткнувся з Daewoo на вулиці Корольова в Одесі. Виїхав з дороги та збив двох пішоходів. Водія забрали в лікарню разом з 32-річним чоловіком, якого він травмував. Ще одному постраждалому пішоходу госпіталізація не знадобилася.

Зараз ви читаєте новину «Водій на "Жигулях" збив пішохода та злетів у річку: подробиці смертельної аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі