середа, 09 грудня 2020 12:02

Увімкнув газ і порізав вени: чоловік погрожував підірвати будинок

Увімкнув газ і порізав вени: чоловік погрожував підірвати будинок
Чоловік поводив себе неадекватно, погрожував спалити і вбити оточуючих Фото: facebook.com/odesapolice

В Одесі чоловік погрожував підірвати будинок.

Він увімкнув газ, порізав вени і намагався скоїти самогубство, повідомили в патрульній поліції Одеської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний погрожував поліцейським вибухом і зачинився в хаті: подробиці спецоперації

"Учора, близько 21:00, екіпаж отримав виклик про запах газу та сімейний конфлікт. Заявниця пояснила, що її співмешканець зачинився в кухні, увімкнув газ та погрожує всіх підірвати. Подія сталася в одному з будинків Малиновского району міста", - сказано в повідомленні.

Коли патрульні прибули на виклик, вони почули характерний запах газу. Їм довелося викликати спеціальну службу. Після довгих умовлянь, чоловік вийшов з приміщення. На ньому були сліди крові та порізи на руках та обличчі. Жінка розповіла, що він намагався вкоротити собі віку перерізавши склом вени.

Чоловік поводив себе неадекватно, погрожував спалити і вбити оточуючих. Враховуючи неадекватний та збуджений стан чоловіка, інспектори поліції були змушені застосувати до нього кайданки, аби він не завдав шкоди собі та оточуючим.

На місці працювали служба газу та ДСНС. Чоловіка передали лікарям.

У селі Коренівка Овруцького району на Житомирщині колишній учасник АТО погрожував співмешканці підірвати гранату. Подія сталася 18 листопада близько 5:00.

Зараз ви читаєте новину «Увімкнув газ і порізав вени: чоловік погрожував підірвати будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі