четвер, 06 березня 2014 17:27

Вінничанка вижила після 14-ти ножових поранень

Вінничанка вижила після 14-ти ножових поранень
Фото: vv.gov.ua

30-річна Оксана із села Кантелина Іллінецького району Вінниччини вижила після чотирнадцяти ножових поранень, які їй наніс цивільний чоловік.

"Оксана зараз знаходиться у Вінницькій обласній лікарні, на щастя, її життю вже нічого не загрожує. Це унікальний випадок, що вона вижила після стількох поранень, - розповідають слідчі. - Чоловік та жінка були в гостях, коли повернулися - почали сваритися. Оксана стала виганяти свого цивільного чоловіка, 39-річного Сергія. Той взяв кухонного ножа та порізав дружину. Ножові поранення наносив у грудну клітку та ліву руку".

Оксана та Сергій живуть у цивільному шлюбі понад 12 років. Мають трьох спільних дітей - двох дівчаток та хлопчика.

"На Сергія записана тільки старша - 11-річна донька. Двоє молодших - 6-річного сина та 2-річну доньку - Оксана записала на себе. У соціальній службі рахується як мати-одиначка. Отримувала за це додаткові кошти. Мешкає подружжя окремо від батьків, у невеличкій хатині по вулиці Леніна. Як хазяйка, вона ніяка, хата недоглянута та неприбрана. Швидше за все, сім'я жила за кошти, які виплачували на дітей. Чоловік також ніде не працював", - додали у міліції.

Сварку батьків бачила старша донька. Вона викликала для мами швидку допомогу. У міліцію про інцидент повідомили лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанка вижила після 14-ти ножових поранень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі