понеділок, 08 жовтня 2018 14:28

Військовий помер у потязі

Військовий помер у потязі
У потязі № 138 "Хмельницький - Лисичанськ" в туалеті знайшли мертвим 48-річного військовослужбовця. Фото - Донецькі новини

У потязі №138 "Хмельницький - Лисичанськ" у туалеті знайшли мертвим 48-річного військовослужбовця. Служив старшиною у 59 Гайсинській мотопіхотній бригаді.

Родом із села Драчі Хмельницької області. Повертався з дому до розташування своєї військової частини у Станиці Луганській Луганської області, пише Depo.Харків із посиланням на поінформоване джерело у правоохоронних органах Харківщини.

За відомостями співрозмовника агентства, інформація про виявлення тіла надійшло від чергової вокзалу залізничної станції "Куп'янськ-Вузловий" 7 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля полігону знайшли мертвого військового

Військовослужбовець вийшов до туалету, де йому стало зле та де його згодом виявили мертвим. Так розповіли товариші по службі, з якими їхав.

На тілі немає видимих ознак насильницької смерті. Остаточну причину встановить експертиза. Слідчі з'ясовують обставини трагедії.

У Броварах на Київщині у військовій частині А3628 22-річний офицер вчинив самогубство. Тіло лейтенанта ЗСУ було знайдено повішеним у боксі автомобільного парку, який не використовувався.

Зараз ви читаєте новину «Військовий помер у потязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі