вівторок, 15 грудня 2020 12:55

Відвела дітей і зникла: тиждень розшукують 35-річну жінку

На Дніпропетровщині розшукують 35-річну Ольгу Осауленко-Синьоку із Павлограда.

8 грудня вранці жінка відвела дітей до школи та дитсадочка і зникла. Останній, хто спілкувався телефоном з Ольгою - її чоловік. Згодом жінка перестала виходити на зв'язок, телефон у неї вимкнувся.

Автор: dp.npu.gov.ua
  На Дніпропетровщині розшукують 35-річну Ольгу Осауленко-Синьоку із Павлограда. Жінка зникла 8 грудня
На Дніпропетровщині розшукують 35-річну Ольгу Осауленко-Синьоку із Павлограда. Жінка зникла 8 грудня

До пошуку жінки долучилися небайдужі містяни, військові, рідні та друзі, кінологи загону "Антарес". Вони оглянули території, де могла проходити жінка, але зниклу дотепер не знайшли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого 21-річного студента знайшли мертвим

Прикмети: на вигляд 30-35 років, зріст приблизно 170 см, довге, світле волосся, очі темні, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Була одягнена: теплий спортивний костюм рожевого кольору, куртка дута коротка, чорного кольору, чорні уги. При собі має спортивну сумку.

Якщо комусь відоме місцеперебування зниклої Ольги Осауленко-Синьоки, просять повідомити за номерами телефонів: 0(99) 100 15 20, 0(66) 520 09 70 або 102.

У Києві зникла Кондик Тереза Василівна, 2004 року народження. 9 грудня вона пішла з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей №1 і досі не повернулася. Місце перебування її невідоме, на зв'язок не виходить.

Зараз ви читаєте новину «Відвела дітей і зникла: тиждень розшукують 35-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі