понеділок, 22 червня 2020 13:15

Вибух у багатоповерхівці: скільки людей можуть бути під завалами

Вибух у багатоповерхівці: скільки людей можуть бути під завалами
У багатоповерхівці в Києві стався потужний вибух. Є жертви. Фото: t.me/dsns_telegram

Під завалами будинку на вул. Соломії Крушельницької в Києві, де стався вибух, можуть бути ще двоє чоловіків, 53 та 44 років.

Рятувальники продовжують вручну розбирати завали. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

"Ймовірно, під завалами можуть знаходитися двоє чоловіків 1967 і 1976 років народження, мешканців цього будинку. Рятувальники продовжують цілодобово, вручну, ризикуючи своїм життям, розбирати завали, для того, щоб врятувати життя людей", - написав Геращенко.

За його словами, до вечора планується повністю закінчити ці роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кликала чоловіка, а він не відгукувався" - нові подробиці про вибух у багатоповерхівці

"Секція 10-поверхового будинку, де стався вибух, в якій знаходиться 40 квартир - на думку експертів, відновленню не підлягає. Її доведеться акуратно демонтувати без загрози для безпеки сусідніх секцій житлового будинку", - додав Геращенко.

Під завалами можуть бути більше 2 людей, каже пресофіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий.

"У нас є інформація, що під завалами ще можуть бути люди. Зокрема - двоє людей, можливо. Може бути й більше людей - ми не виключаємо цього, але поки що маємо інформацію про двох людей", - сказав Хорунжий.

Cтаном на 13-ту годину 22 червня проводяться роботи з прибирання зруйнованих конструкцій із зовнішньої сторони будинку. У зв'язку із загрозою обвалу конструкцій, роботи всередині будівлі не проводяться.

Вибух стався 21 червня о 10:00, попередньо від газоповітряної суміші. Унаслідок вибуху пошкоджено балкони та кімнати з 5-го до 8-го поверху. Троє людей загинули. П'ятеро - в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у багатоповерхівці: скільки людей можуть бути під завалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі