понеділок, 29 серпня 2011 22:58

Вболівальника "Динамо" затримали не через політичні мотиви - міліція

Вболівальника "Динамо" затримали  не через політичні мотиви - міліція

У київській міліції заперечують, що уболівальника футбольного клубу "Динамо" (Київ) затримано співробітниками Печерського районного управління столиці за скандування речівок на стадіоні під час матчу чемпіонату України 7 серпня між київським "Динамо" та львівськими "Карпатами", що містили образливі слова на адресу президента Україна Віктора Януковича.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Києві, молодий чоловік 1983 р. н. був викликаний для дачі пояснень по кримінальній справі про нанесення тілесних ушкоджень 45-річному стюарду, який забезпечував правопорядок на стадіоні під час зазначеного матчу.

"Він викликаний як свідок для дачі свідчень у справі, але не виключено, що він також міг брати участь в інциденті. Жодних політичних мотивів у цій справі немає", - запевнили в прес-службі столичного главку.

Нагадаємо, вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський, який є одним з лідерів "Ультрас" Динамо "Київ", кілька годин допитується в Печерському райуправлінні МВС.

Вболівальники "Динамо" пов'язують допит Кориновського зі скандуванням речівок. В даний час під Печерським райуправлінням МВС в Києві знаходяться вболівальники "Динамо", які прийшли підтримати свого товариша. Він, за їхніми словами, сім годин знаходиться в міліції без пред'явлення звинувачення, і лише недавно до нього допустили адвоката.

Прихильники затриманого повідомили, що в даний час Кориновському пред'явлено звинувачення за статтею 296 КК за хуліганство.

За їхніми словами в даний час проходить очна ставка підозрюваного з Саламатовим, який стверджує, що Кориновський його бив.

"Він (Кориновський - ред.) заперечує це, що підтверджено відеокадрами", - заявляють ультрас "Динамо" (Київ).

За їхніми словами, біля Печерського райуправління ГУМВС в Києві знаходяться 300 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальника "Динамо" затримали не через політичні мотиви - міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі