вівторок, 30 липня 2019 13:52

"Вагітність протікала добре, дружина була абсолютно здорова" - жінка раптово впала в кому і померла після пологів

"Вагітність протікала добре, дружина була абсолютно здорова" - жінка раптово впала в кому і померла після пологів

У Запоріжжі 33-річна жінка померла за кілька днів після пологів.

20 липня вона народила доньку, за кілька днів впала у кому. Померла від набряку мозку, не приходячи до тями. Окрім новонародженої доньки, у її чоловіка залишився син, 3,5 роки, повідомляє видання "Індустріалка".

Чоловік вже подав заяву до правоохоронних органів. Він звинувачує в халатності лікарів. Стверджує, що жінка була абсолютно здорова, а вагітність протікала без ускладнень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злягли від інфекції працівники пологового, де померла породілля

"Я забираю доньку, а потім буде ще багато процедурних питань із оформлення документів. Найголовніше, щоб із дітьми все було гаразд. Це зараз моя найголовніша задача. Лідії мені страшенно не вистачає. Вона була найкращою дружиною та матір'ю. Дуже багато уваги приділяла вихованню сина, його розвитку. Я просто повірити не можу, що вона померла. Вагітність протікала добре, вона була абсолютно здорова. Хочу, щоб люди, які можуть бути до цього причетні, відповіли. Щоб провели розслідування, і все було справедливо. Я розумію, що ускладнення після пологів трапляються, але як так, що її не змогли врятувати. І чому ніхто не поговорив зі мною, нічого не пояснив", - розповів Сергій.

Офіційного коментаря від Управління охорони здоров'я міськради Запоріжжя поки немає.

У Черняхові на Житомирщині під час пологів померла 36-річна мати 3 дітей та її немовля. Поліцейські підозрюють медиків у недбалості. Відкрите кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітність протікала добре, дружина була абсолютно здорова" - жінка раптово впала в кому і померла після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі