вівторок, 12 січня 2016 17:36

У Запорізькій області мати вбила тримісячну доньку

У Запорізькій області мати вбила тримісячну доньку

В селищі Якимівка 25-річна Олена Савченко викинула до туалету свою тримісячну доньку Олександру. Зверху прикидала дитину цеглою. Трапилася трагедія 4 січня. А через два дні жінка заявила у поліцію про викрадення дитини. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у Мелітопольському відділі поліції.
"Жінка звернулася у поліцію і повідомила, що викрали її дитину. Ніби-то приїхали невідомі, які представилися і лікарями і забрали доньку до Запоріжжя. Перевірка показала, що медики за вказаною адресою не виїжджали. Під час проведення огляду помешкання заявниці тіло дитини було виявлено у туалеті", - повідомив Гліб Коваль, інспектор із Мелітопольської поліції.
У селищі шоковані такою поведінкою Олени. Не розуміють, чому вона так вчинила. До цієї трагедії сім'ю вважали благонадійною.
"Питань до Олени у нас не було. Вона до нас зверталася лише по довідки про склад сім'ї. З чоловіком Сергієм постійної роботи не мали. Проте якісь тимчасові приробітки були. Тримали господарство. Вона в декреті, то гроші на дітей отримували", - розповів Якимівський селищний голова Микола Захаров.
Сусіди розповіли, що це в Олени третій шлюб. Від попередніх двох дітей не було, то жінка дуже хвилювалася. Тепер раділа, що виховує дворічного Богданчика та донечку Олександру.
Правоохоронцям жінка пояснила, що донька народилася хворою і померла в неї на руках. Тому до туалету вона викинула уже мертву дитину. Проте експертиза встановила, що смерть наступила від черепно-мозкової травми. Триває розслідування справи, під час якого Олена перебуватиме під домашнім арештом. Якщо її провина буде доведена — їй загрожує від 10 років до довічного ув'язнення. Зараз вирішується питання про позбавлення її батьківських прав щодо дворічного сина. Поки що хлопчика забрала бабуся — Наталія Савченко.

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій області мати вбила тримісячну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі