середа, 26 жовтня 2011 19:55

В Ужгороді невідомі захопили готель "Закарпаття"

В Ужгороді рейдери захопили готель "Закарпаття". Охорона закладу кілька годин намагалася протистояти людям спортивної зовнішності, які увірвалися всередину приміщення.

"Я перебуваю на лікарняному, - розповів Gazeta.ua директор публічного акціонерного товариства "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" Олександр Доктор. - Сьогодні зранку мені зателефонував заступник і повідомив, що до приміщення готелю увірвалися невідомі люди. На чолі з Павлом Маєрчиком вони почали махати паперами, які, нібито, підтверджують їхню легітимність. Ці люди зайняли основні пости підприємства, вилучили всю документацію про діяльність комплексу. Сам Павло Маєрчик оголосив себе новим головою спостережної ради, усунувши з поста Дениса Копилова. За їхніми словами, я, як голова правління, усунутий з посади заднім числом – 21 жовтня 2011 року. Заступники вже подали відповідну заяву до міліції. Наразі чекаємо на реакцію з боку правоохоронців".

У міліції з цього приводу немає жодної інформації. Як повідомили у Центрі пропаганди УМВСУ в Закарпатській області, жодної заяви від керівників ПАТ "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" до них не надходило.

Готель "Інтурист-Закарпаття" є одним із найбільших готельно-туристичних комплексів області й розташований у центральній частині Ужгорода на площі Кирила й Мефодія.

За інформацією, розповсюдженою в Інтернет-виданнях, Павло Маєрчик має досвід рейдерського захоплення ужгородського готелю "Дружба".

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді невідомі захопили готель "Закарпаття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі