четвер, 01 квітня 2021 18:08

В Умані сварка паломників закінчилася стріляниною
3

В Умані під час святкування єврейського свята між паломниками виник конфлікт. Один із прочан декілька разів вистрелив в іншого. Потерпілий в лікарні. Підозрюваного затримали в Києві.

Стрілянина сталася уночі 28 березня. Про це сьогодні, 1 квітня, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

В Умані  конфлікт  між паломниками закінчився стріляниною
Фото: ch.npu.gov.ua
В Умані  конфлікт  між паломниками закінчився стріляниною
В Умані  конфлікт  між паломниками закінчився стріляниною

"Двоє ізраїльтян влаштували сварку. Щоб з'ясувати стосунки між собою, чоловіки вийшли на вулицю. Однак конфлікт переріс у стрілянину: 21-річний ізраїльтянин декілька разів вистрілив з пістолета в ногу іншому. Потерпілий отримав тілесні ушкодження. Зловмисник втік з місця події в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий напав з ножем на хасида

На місці події поліцейські вилучили 2 гільзи калібром 9 мм до травматичної зброї. Також опитали очевидців та переглянули відео з камер спостереження. Під час обшуку, у номері готелю зловмисника правоохоронці виявили футляр із металевим шомполом для чистки ствола зброї та інші речові докази.

Також поліцейські встановили, що чоловік поїхав автомобілем Audi до Києва. Згодом його затримали в одному з готелів столиці. Під час огляду кімнати знайшли травматичний пістолет, який, за висновком експерта, є переробленим у вогнепальну зброю.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Його можуть ув'язнити на 7 років.

У місті Умань невідомий чоловік на вулиці пограбував хасида. Він відібрав у того гаманець, в якому було $1000 та 2600 грн. Грабіжником виявився місцевий житель, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «В Умані сварка паломників закінчилася стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі