понеділок, 26 лютого 2018 22:30

В Україні затримали кримінального авторитета

В Україні затримали кримінального авторитета
Авторитет їхав у тюрму "вершити суд". Дорогою його затримали. Фото: YouTube

У Хмельницькій обл. поліцейські затримали "крадія в законі" на прізвисько "Льора Сумський".

Він разом із місцевим кримінальним авторитетом прямував до виправної установи, щоб вершити "праведний суд", повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні в Хмельницькій області під час проведення розшукових заходів на наявність зброї було перевірено авто, в якому з місцевим злочинним кримінальним авторитетом їхав "злодій в законі" на прізвисько "Льора Сумський ", - написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Намагався залучити більше молоді" - правоохоронці затримали "злодія у законі"

"Цей "знатний" аксакал їхав до виправної установи, яке знаходиться на території області, щоб здійснювати, на його думку, свій "праведний" суд, але не доїхав. Він - не суддя і ніколи ним не буде", - додав Аброськін.

Нацполіція затримала у Києві 56-річного громадянина Російської Федерації Домбаєва Заура Зеліхмановича, який проживав в Україні без жодних дозвільних документів. Крім того, він був членом незаконних збройних формувань і впливав на дестабілізацію та погіршення криміногенної обстановки.

Зараз ви читаєте новину «В Україні затримали кримінального авторитета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі