понеділок, 02 березня 2020 10:39

У торгівельному центрі чоловік узяв у заручники 30 людей

У торгівельному центрі чоловік узяв у заручники 30 людей
V-Mall - торговий центр для тих, хто шукає дешеві телефони та електронні товари, а також підробки дорогих брендів Фото: ТСН

Чоловік узяв у заручники десятки людей в торговому центрі в містечку Сан-Хуан на схід від столиці Філіппін Маніли.

Поранено, а потім доставлено до лікарні одного чоловіка, пише The Straits times.

Глава Східного поліцейського округу Джонсон Алмазан сказав, що постріли були чутні в торговому центрі V-Mall незадовго до опівдня за місцевим часом. Тисячі покупців, продавців і працівників торгового центру бігли до виходу після того, як почалися постріли.

Мер міста Френсіс Замора повідомив журналістам, що взяв у заручники 30 осіб колишній охоронець, який раніше працював у торговому центрі. Після звільнення він не з'являвся декілька днів і повернувся сьогодні, щоб "висунути деякі вимоги".

Озброєний ексохоронець намагався переконати інших колег приєднатися до нього у змові проти керівництва торгового центру. Чоловік приніс з собою гранати. Мер намагається домовитися з бойовиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік погрожував викинути з вікна немовля

V-Mall – торговий центр для тих, хто шукає дешеві телефони та електронні товари, а також підробки дорогих брендів. На відео, розміщених у соціальних мережах, видно поліцейські машини біля входу до торгового центру і сотні людей. Усі двері торгового центру замкнені.

У Таїланді в торговому центрі військовий убив щонайменше 31 людину. 10 постраждалих у важкому стані, пише lenta.ru. Злочинець – Джакрапант Томма, професійний стрілок. У минулому виграв кілька призів на змаганнях зі стрільби. Джакрапант Томма викрав із своєї військової бази автомобіль, зброю і патрони. Убив двох товаришів по службі та командира, після чого поїхав у ТЦ. Перш ніж зайти в торговий центр, військовий вистрілив у будівлю з ручного гранатомета. Вибухом вбило і поранено кілька осіб. Також на 1-му поверсі магазину почалася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «У торгівельному центрі чоловік узяв у заручники 30 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі