четвер, 07 грудня 2017 18:10

У судах посилили охорону

У судах посилили охорону
Наслідком трагедії в Нікопольському суді стало посилення заходів безпеки в судах регіону. Фото - Facebook Антона Деньгуба

Після підриву гранат у суді Нікополя на Дніпропетровщині Русланом Тапаєвим, в приміщенях дніпровських судів поліція ретельно перевіряє речі відвідувачів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив дніпровський юрист Антон Деньгуб.

"Іноді наслідки чогось страшного можуть бути позитивними. На вході до Апеляційного суду Дніпропетровської області тепер стоїть поліція. З сумок витягуємо всі підозрілі і металеві предмети. Вся процедура зайняла не більше хвилини", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вибух у Нікополі - службова недбалість поліцейських" - експерт

30 листопада об 11:00 в суді Нікополя почалося 21-ше засідання у справі вбивства 25-річного Різвана Тапаєва. Звинувачених троє — Роман Жмурко, Сергій Вороновський і Денис Подоляк. Судді вкотре перенесли розгляд через відсутність адвоката підозрюваних. 3 грудня закінчувався термін їхнього утримання, чоловіків мали випускати. Раптом батько вбитого 51-річний Руслан Тапаєв дістав дві гранати Ф-1. Одну кинув у вбивць сина, другою піді­рвав себе. Загинув одразу. Поранення отримали 11 людей: троє підсудних, четверо конвоїрів, секретар суду, прокурор і двоє відвідувачів.

Зараз ви читаєте новину «У судах посилили охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі