понеділок, 03 квітня 2017 14:24

У столиці рецидивіст підстрелив жінку

У столиці рецидивіст підстрелив жінку
Грабіжник вистрілив у жінку ФОТО: kyiv.npu.gov.ua

У Києві грабіжник обчистив іномарку і підстрелив жінку. Потерпілу забрали до лікарні. Інцидент стався у ніч проти 3 квітня.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"У дворі будинку чоловік розбив скло позашляховика Toyota Prado. Із салону почав витягати речі. Спрацювала сигналізація. На звуки вибігли чоловік і жінка. Вони намагалися зупинити крадія. Однак злочинець витягнув пістолет і прострелив жінці ногу. Після цього втік. Потерпіла відбулася легким пораненням. Ймовірно, чоловік стріляв з травматичної зброї. Згодом його затримали правоохоронці. Вилучили прилад нічного бачення, пляшку алкоголю і чоботи постраждалих. А також газовий балончик і револьвер", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 147 студентів розстріляли в університеті

37-річний чоловік - раніше судимий за незаконне зберігання зброї. Поліція відкрила кримінальне провадження. Рецидивісту загрожує до 7 років ув'язнення. Триває слідство.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який стріляв по людях з рушниці. Зловмисник поранив двох чоловік. Патрульні почули вистріли і побачили людей, що втікають від чоловіка з рушницею. Правоохоронці вискочили з авто. Наказали чоловікові кинути зброю. Стрілок здався і ліг на землю. Вогнепальні поранення дістали чоловік і жінка.

Зараз ви читаєте новину «У столиці рецидивіст підстрелив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі