вівторок, 02 травня 2017 13:31

У столиці сталась бійка зі стріляниною
4

У Києві відбулась стрілянина
Фото: 112
У Києві відбулась стрілянина
У Києві відбулась стрілянина
У Києві відбулась стрілянина

На Русанівських садах у Києві сталась бійка за стріляниною. Одного чоловіка поранено.

"На місці події з'ясувалося, що конфлікт виник між двома компаніями, які там відпочивали: двоє чоловіків влаштували бійку з опонентом. У результаті один з них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Потерпілого, а це місцевий житель, 1991 року народження, з пораненнями в спину і стегна госпіталізували у лікарню. Згодом, після надання медичної допомоги, киянин залишив лікарняний заклад і написав заяву про те, що не має ні до кого претензій", - повідомляє прес-служба поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій відібрав пістолет у нападників та тричі вистрелив у них

Двох учасників бійки затримали і відвезли до Дніпровського управління поліції.

Правоохоронці вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу патронів. Він був споряджений гумовими кулями. Вилучили 3 і 4 гільзи патрона калібру 9 мм. У машині стрільця поліцейські знайшли мисливську рушницю та 9 патронів до неї.

У ніч на 26 квітня в Києві конфлікт між двома компаніями закінчився стріляниною. Постраждали троє чоловіків. Інцидент стався на кордоні Подільського та Оболонського районів.

Зараз ви читаєте новину «У столиці сталась бійка зі стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі