неділя, 12 квітня 2015 09:18

У великодню ніч бойовики не припинили вогонь на Донбасі

У великодню ніч бойовики не припинили вогонь на Донбасі
Фото: dt.ua

11 квітня з 18 години вечора до опівночі у зоні проведення АТО незаконні збройні формування 18 разів порушили режим тиші.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Фейсбук.

"На Донеччині ворог із мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції в районі населених пунктів Широкине, Миколаївка, Піски, Авдіївка, Опитне та Лагерівка. З 19.33 до 20.00 в районі селища Луганське відбулося бойове зіткнення із застосуванням стрілецької зброї. Українські військовослужбовці дали ворогу гідну відсіч і змусили його відійти. На Луганщині незаконні збройні формування зосередили свою активність біля населеного пункту Сизе, де вели вогонь по нашому опорному пункту із 120-міліметрових мінометів, бойових машин піхоти та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

"Обстрілів населених пунктів не відбувалося. Також у зазначений період в зоні АТО зафіксовано 12 розвідувальних прольотів ворожих безпілотників, здебільшого – на півдні Донеччини. Українські воїни стійко утримують свої позиції. Моральний дух наших бійців - високий", - додали у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «У великодню ніч бойовики не припинили вогонь на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі