неділя, 15 листопада 2015 11:29

У Парижі знайшли автівку терористів і затримала шістьох підозрюваних

У Парижі знайшли автівку терористів і затримала шістьох підозрюваних
Фото: pravda.ru

Поліцейські затримали шість осіб, близьких до оточення Ісмаїла Омара Мостефа - 29-річного француза, через причетність до терактів у Парижі.

Про це повідомив місцевий телеканал BFM з посиланнями на прокуратуру.

Раніше затримали його батька і брата. Про те, ким припадали підозрюваному інші затримані, інформації немає.

У той же час, за даними бельгійської влади, три людини були затримані в одному з неблагополучних районів Брюсселя. Затримання мотивоване тим, що вони якимось чином пов'язані з орендою автомашини "Фольксваген-поло" сірого кольору, яка була виявлена ​​біля концертного залу "Батаклан" в Парижі, де терористи вбили близько 100 осіб.

За свідченням очевидців, саме на цьому автомобілі приїхали терористи, які влаштували бійню в концертному залі. Знайдені в машині документи, а також бельгійські реєстраційні знаки підтверджують, що вона була орендована у Брюсселі.

Окрім того, поліція Франції недалеко від Парижа виявила ще один автомобіль, який використовували терористи. Le Figaro повідомляє, що покинутий автомобіль знайшли в східному передмісті Парижа Монтрей. Поліцейські розповіли, що Seat Leon чорного кольору могли залишити вже після здійснення терактів.

Свідки підтвердили, що бачили цей автомобіль приблизно в 21:30 в декількох місцях недалеко від ресторану Le Comptoir Voltaire на бульварі Вольтера і La Belle Equipe на вулиці Шарон, де сталися терористичні атаки.

За останніми даними, в ході серії терактів в Парижі загинули 129 людей, близько 350 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У Парижі знайшли автівку терористів і затримала шістьох підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі