четвер, 07 квітня 2016 17:29

На Одещині в аварії постраждала ціла родина
5

Фото: з сімейного архіву

Сьогодні, 7 квітня, в Одеській обласній дитячій лікарні прооперували 8-річного Тимофія Бурлаку із селища Велика Долина Овідіопольського району. У хлопчика складні перелами зі зміщенням обох ніг. Такі травми він отримав у страшній аварії, в яку потрапив разом із батьками та 3-річною сестричкою 31 березня. Їхню "Ладу" винесла у кювет вантажівка, яка раптово вилетіла на зустрічну смугу.

"Ми поверталися із Овідіополя з лікарні. Я нещодавно переніс складну операцію, у хребет мені поставили металоконструкцію. Тому в той день за кермом була дружина, я лежав на пасажирському сидінні. Вона не їхала швидко, бо дорога не дозволяє, і щоб мене не трусило. В якусь секунду перед нами просто виросла та вантажівка. Її не можна було роздивитися повністю. Я пам'ятаю тільки решітку від радіатора. Варіантів, щоб уникнути зіткнення — не було", - розповідає глава сімейства Володимир Бурлака.

Тепер усі четверо у лікарні. У Володимира також перелам ноги, в трирічної Лізоньки - черепно-мозкова травма. Найважчий стан у матері- Валерії. У неї важка травма голови, зламані шийні хребці. Вже тиждень вона перебуває в комі, стан стабільно-важкий. Жінку можна врятувати, вважають лікарі, але для лікування кожен день потрібні дорогі препарати.
Глава сім'ї працює інженером на заводі в Чорноморську, його дружина — художник-кондитер. На лікування та реабілітацію їм не вистачає грошей, бо усі заощадження витратили на попередню операцію Володимира. Сім'ї вже збирають кошти сусіди і друзі.

Читайте також: ДТП під Мелітополем: від удару легковик розірвало на частини

Допомогти родині можна, перерахувавши гроші на картку ПриватБанку:

5168 7572 7269 7519 (картка на ім'я Бурлаки Володимира Володимировича, телефон (097) 147-61-81)

Зараз ви читаєте новину «На Одещині в аварії постраждала ціла родина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі