субота, 28 вересня 2024 01:22

У Нацбанку відреагували на кофлікт їхнього співробітника з військовим

У Нацбанку відреагували на кофлікт їхнього співробітника з військовим
Нацбанк проведе власне розслідування інциденту між своїм працівником Павлом Полярушем і військовим. ФОто: Цензор нет

Національний банк розпочав власну перевірку свого співробітника через його сутичку з військовим. Після перевірки та даних від правоохоронців в НБУ обіцяють "ухвалити відповідні рішення".

"Отримавши інформацію про інцидент за участю співробітника НБУ, не пов'язаний з виконанням професійних обовʼязків та у неробочий час, Національний банк звернувся до правоохоронних органів для отримання достовірних даних щодо його обставин та за дорученням Голови НБУ розпочав власну службову перевірку, яка триває", - повідомляє пресслужба НБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник райуправління поліції збив на смерть військового, який вибіг на дорогу - ДБР

Працівник НБУ Павло Поляруш є начальником управління роботи з проблемними активами Національного банку України з 18 квітня 2023 року, йдеться на сайті Нацбанку. Його знайшли за скріном із відео. За даними YouControl, він пов'язаний стосунками з заступницею керівника Офісу президента Іриною Мудрою.

Білоруський доброволець Андрій Трацевський заявив, що у Києві начальник Управління по роботі з проблемними активами Національного банку Павло Поляруш п'яний на дорозі перекрив рух на своєму Lexus, а потім погрожував "прострелити ноги" нагородною зброєю.

Також Трацевський заявив, що посадовець Нацбанку на місці події відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю у крові, скаржився на розбиті окуляри і викликав "швидку".

У мережі з'явилося відео.

На відео Поляруш заперечив, що погрожував зброєю і назвав такі заяви "неправдою" і "наклепом". На кадрах видно, що до учасників конфлікту прибула поліція.

Блогер Ігор Лаченков повідомив, що цивільною дружино Поляруша є Ірина Мудра, заступниця керівника Офіса президента Андрія Єрмака.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу:

щодо дій водія Lexus - погроза вбивством,

щодо дій водія Ауді - спричинення легкого тілесного ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «У Нацбанку відреагували на кофлікт їхнього співробітника з військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі