пʼятниця, 30 жовтня 2015 03:14

У МВС повідомляють про чотирьох військових, постраждалих у Сватовому

У МВС повідомляють про чотирьох військових, постраждалих у Сватовому
24tv.ua

У Сватовому Луганської області внаслідок пожежі на військових складах міліція перекрила в'їзди і виїзди до міста, триває централізована евакуація населення, зафіксовано пожежі в будинках; четверо військовослужбовців постраждали, повідомила глава прес-служби ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

"Піднято по тривозі весь особовий склад луганської міліції та придані сили. Співробітниками міліції миттєво перекрито в'їзди і виїзди в місто і проводиться централізована евакуація населення. Крім того, співробітники міліції проводять подворові та поквартирні обходи для негайного надання допомоги постраждалим і виявлення жертв", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі.

Також зафіксовано пожежі в будинках.

Погукай повідомляє про одного загиблого внаслідок осколкового поранення і про чотирьох постраждалих військовослужбовців, яких доставлено у військовий госпіталь.

Водночас у Генштабі ЗСУ повідомляють, що двоє військовослужбовців поранені, один отримав контузію, пошуки ще одного військового тривають.

"Зараз проводяться заходи, спрямовані на локалізацію місця пожежі", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці Генштабу ЗСУ в соцмережі.

Нагадаємо, учора, 29 жовтня, у Сватовому о 19:30 сталася пожежа на складах із боєприпасами. За попередньою версією, причиною займання стала сигнальна ракета, яка вистрелила, впала на ящики з боєприпасами.

Раніше повідомляли про двох загиблих і чотирьох поранених. Зазначали, що в місті триває евакуація, перекрито газ. Вогонь з артскладів перекинувся на ліс та будинки, пошкоджено залізницю. Вибухова хвиля досягає прилеглих селищ.

Зараз ви читаєте новину «У МВС повідомляють про чотирьох військових, постраждалих у Сватовому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі