неділя, 13 березня 2016 04:24

У Мар'їнці бойовики знову обстріляли робітників, які ремонтували газопровід

У Мар'їнці бойовики знову обстріляли робітників, які ремонтували газопровід
Фото: Facebook

У Мар'їнці бойовики обстріляли бригаду робітників під час ремонту газопроводу.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на СЦКК.

"Сьогодні, 12 березня, з непідконтрольної уряду України території Донбасу були в черговий раз обстріляні ремонтники, які виконували відновлювальні роботи на газопроводі Мар'їнка - Красногорівка. Обстріли були здійснені з окупованих бойовиками західних околиць Донецька, а саме з району Трудовський", - йдеться в повідомленні.

Так, близько 9:00 ремонтну бригаду обстріляв снайпер, а близько 11:00 бойовики обстріляли ремонтників з великокаліберного кулемета. В результаті обстрілу пошкоджена ремонтна техніка.

"Цивільні особи були змушені повністю припинити заплановані роботи і ховатися від обстрілів, оскільки виникла загроза їх життю. Для виведення робітників і техніки з-під обстрілу, українська сторона СЦКК була змушена ввести режим "Тиша". За попередніми даними, ніхто з робочого персоналу не постраждав, однак обстрілом з кулемета був пошкоджений трактор. В даний час люди з небезпечної ділянки виведені, здійснюються заходи з евакуації пошкодженої техніки ", - додали в штабі.

Як повідомлялося раніше, бойовики обстріляли робітників у Мар'їнці, які ремонтували газопровід.

Зараз ви читаєте новину «У Мар'їнці бойовики знову обстріляли робітників, які ремонтували газопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі