неділя, 03 січня 2021 17:56

У лісі знайшли тіло експомічника Матіоса

  На Чернігівщині знайшли тіло прокурора ОГП Котенка. Фото: bug.org.ua
На Чернігівщині знайшли тіло прокурора ОГП Котенка. Фото: bug.org.ua

На Чернігівщині, біля села Бреч Корюківського району знайшли тіло прокурора офісу Генерального прокурора Євгена Котенка.

Його знайшли за 500 м від еко-готелю "Бреч". Попередньою причиною смерті є переохолодження. Про це повідомляє Українська правда.

"Вдень 1 січня охоронець елітного готельного комплексу в селі Бреч зателефонував до поліції і повідомив, що знайшов на вулиці тіло прокурора", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємця знайшли з простреленими грудьми

За попередньою інформацією, прокурор святкував Новий рік у "Бречі" разом з дружиною Юлією, і близько 02.00 з невідомих причин пішов у ліс, де пробув орієнтовно до п'ятої ранку.

Камера відеоспостереження одного з прилеглих будинків зафіксувала, як прокурор вийшов з лісу, зупинився і зняв з себе одяг.

"Під час огляду тіла видимих тілесних ушкоджень фахівці не виявили, також не знайшли й слідів боротьби на місці смерті", - сказано в повідомленні.

Євген Котенко працював старшим помічником військового прокурора Анатолія Матіоса.

Дружина померлого, Юлія Котенко, також є співробітницею Офісу Генерального прокурора. Вона працює головним спеціалістом відділу роботи з кадрами в ОГП.

Зараз ви читаєте новину «У лісі знайшли тіло експомічника Матіоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі