субота, 03 травня 2014 14:53

Спецтема: Війна на Донбасі

У Краматорську звільнили будівлю СБУ і телевежу, транслюються українські телеканали
4

В рамках антитерористичної операції в Краматорську Донецької області від бойовиків звільнено будівлю міського управління Служби безпеки України.

"Зараз будівля перебуває під контролем Національної гвардії України", - сказано в повідомленні, розміщеному на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Також в Краматорську звільнений телецентр. Він функціонує в штатному режимі, мовлення українських телеканалів відновлено.

У ході визволення телецентру силами Збройних сил України та Національної гвардії сепаратисти були відтіснені.

"У приміщеннях телецентру, де розташовувалися терористи , знайдені патрони від автомата Калашникова, листівки сепаратистського змісту, кілька молитовників, випущених в Москві і Санкт-Петербурзі, а також рукописні записки щодо включення російських телеканалів", - йдеться в повідомленні МВС.

Раніше про звільнення телецентру повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков: "Вночі силами АТО в Краматорську відбита у терористів телевізійна вишка. Операцію проводили бійці Нацгвардії і ВС".

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську звільнили будівлю СБУ і телевежу, транслюються українські телеканали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі