понеділок, 07 жовтня 2019 00:12

У Китаї вчитель довів до самогубства школяра з України

У Китаї вчитель довів до самогубства школяра з України
Хлопчик з України викинувся з вікна шанхайської школи. Фото: Факти

У китайському Шанхаї 13-річний школяр з України Ваня Лю вистрибнув з вікна квартири на 13 поверсі через булінг з боку вчителя.

Вчитель хлопчика Чжан Сяо Цюнь – прихильник нацистської ідеології - відкрито називав Ваню "іншим" і вважав, що українцю в Китаї не місце, розповіла ФАКТАМ тітка хлопчика Ганна Артеменко.

"Проблеми тривали близько двох років. Іван розповідав, що цей вчитель міг не тільки образити його, але й побити. Міг вибити з-під нього стілець, бити палицею по руках, смикати за вуха, вдарити головою об парту, штовхати ногами Ванін рюкзак. Він регулярно застосовував насильство. Не кажучи вже про нескінченні образи. Він при всіх говорив, що Вані тут не місце, регулярно кричав: "Їдь до своєї України!" – розповіла Ганна Артеменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарахували недостачу на роботі: 22-річна дівчина скоїла самогубство

"Ми намагаємося з'ясувати, що в той день сталося в школі. Але очевидно, що це пов'язано з терором з боку вчителя, який тривав кілька років. На лівій руці Ваня написав "Жертва шанхайської освіти", а навколо намалював символи неонацизму – ті самі, які їм нав'язував вчитель", – додала тітка хлопчика.

Місцева поліція в розслідуванні не зацікавлена. Батькам доводиться шукати справедливості самим.

У Києві в багатоповерхівці на вулиці Новопольовій, 97а повісився 21-річний чоловік. Тіло сина в зашморгу між 6-м і 7-м поверхами знайшов батько.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї вчитель довів до самогубства школяра з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі