середа, 23 жовтня 2013 14:00

У Кіровограді хлопець порізав ножем свою дівчину та її матір, а сам кинувся під потяг

В Кіровограді на залізничній станції загинув 17-річний Олексій Макогонов. Незадовго до цього він був удома у своєї дівчини, 17-річної Валерії Кирилової. Наніс дівчині та її матері 41-річній Людмилі Голотіній ножові поранення. Обидві постраждалі перебувають в обласній лікарні.

"У Лєри поранене обличчя, шия та область грудей. Її матері він наніс п'ять ударів в голову та тулуб, коли тітка намагалася від нього відбиватися. Обох було доставлено в реанімацію. Стан сестри був стабільно важким, а тітки – середньої тяжкості. Лєрі потрібна була четверта група крові. Тому я звернувся через соціальні мережі й люди відгукнулися. Зараз Лєру перевели з реанімації в палату. Але відвідувати її може тільки моя мама, яка знаходиться біля її матері. Подробиць що і як трапилося ми не розпитуємо, щоб не нашкодити їхньому здоров'ю. З Олексієм я не був знайомий. Знаю, що він жив в районі друкарні", - розповів двоюрідній брат Валерії Сергій Карелін.

В обласній міліції підтверджують випадок з нанесеннями ножових поранень. По факту відкрите кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Олексій Макогонов навчався в льотній академії. Вступив туди цього року на безкоштовне навчання. До цього навчався в одній школі з Валерією. Вчителі характеризують Олексія як спокійного й урівноваженого. Валерія – одна з найкращих учениць, займається танцями.

"Лєрі і її матері зараз необхідні чималі гроші на лікування та реабілітацію. Тому просимо допомоги. Ми надаємо реквізити, куди можна перерахувати гроші. Або ж можна зателефонувати на мій номер (0)99 349 0715", - додав Сергій.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді хлопець порізав ножем свою дівчину та її матір, а сам кинувся під потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі