середа, 10 жовтня 2012 09:37

У Київському водосховищі кілька діб шукають зниклих моряків

У Київському водосховищі кілька діб шукають зниклих моряків
Доля рибалок залишається невідомою. Фото: kievstreet.net

До МНС України від Центру дистанційного моніторингу риболовних суден Державного агентства рибного господарства України 9 жовтня о 20.00 надійшла інформація про те, що о 5.00 8 жовтня з місця базування села Ровжі Вишгородського району у Київське водосховище вийшов риболовний баркас ТОВ "Фіш Хаус" з 2 рибалками на борту та у визначений час не повернувся до місця дислокації.

Протягом 9 жовтня у Київському водосховищі силами ТОВ "Фіш Хаус" проводились пошукові роботи із залученням 32 осіб, 2 сейнерів та 6 баркасів.

Станом на 7.00 10 жовтня пошуково-рятувальні роботи тривають, доля рибалок залишається невідомою, до робіт залучено підрозділи МНС, МВС, плавзасоби ТОВ "Фіш Хаус".

Координацію пошуково-рятувальних робіт здійснює оперативна група Головного територіального управління МНС в Київській області та Центр дистанційного моніторингу риболовних суден Державного агентства рибного господарства України.

Зараз ви читаєте новину «У Київському водосховищі кілька діб шукають зниклих моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі