вівторок, 05 квітня 2022 17:43

Спецтема: Війна Росії проти України

У Херсоні ворогу злили інформацію про активістів та воїнів АТО - мер

У Херсоні ворогу злили інформацію про активістів та воїнів АТО - мер
У Херсоні окупанти отримали дані про активістів та учасників АТО. Фото: facebook.com/khersoncouncil/

У Херсоні російським загарбникам злили інформацію про активістів і захисників, які воювали на Донбасі.

Окупанти отримали дані про людей, які перебувають у місті. Про це заявив міський голова Ігор Колихаєв в інтерв'ю "Українській правді".

"У них опинилися особові справи на кожного мого профільного заступника, інформація умовно від родоводу дружини до клички любого песика. Те саме стосується тероборони і херсонських учасників бойових дій, які були в Донецьку та Луганську. Дані про те, де вони живуть і чим володіють", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має численні травми: голову сільради на Херсонщині звільнили з полону

За його словами, вже викрали понад 100 людей у Херсоні. Серед них - активісти, колишні військові, журналісти й іноземці. Фізичного насильства щодо них не застосовують, але їх намагаються ламати психологічно та схилити на свій бік.

Російські загарбники оточили Херсон. У місті закінчується борошно для випікання хліба. Є проблеми з ліками й пальним. Також зупинилися підприємства: багато містян утратили роботу.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні ворогу злили інформацію про активістів та воїнів АТО - мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі