понеділок, 16 травня 2016 13:33

У Харкові перевіряють повідомлення про замінування 6-ти станцій метро

У Харкові перевіряють повідомлення про замінування 6-ти  станцій метро

У понеділок, 16 травня, до чергової частини ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на станціях метро, які підлягають перейменуванню у рамках Закону України "Про декомунізацію", закладено вибухівку, повідомили у відділі комунікації.

Проводиться евакуація пасажирів, потяги проходять зазначені платформи без зупинок, станції "Пролетарська", "Радянської армії", "Метробудівників ім. Ващенка", "Площа повстання" та "Маршала Жукова" закриті на вхід та вихід. Раніше надійшло повідомлення про замінування станції "Майдан Конституції".

Для перевірки інформації на місця подій виїхало керівництво районних відділень поліції, вибухотехнічна служба, кінологи та слідчо-оперативні групи.

Перевірка триває.

Читайте також: В Харкові врятували дівчину із палаючого автомобіля

Нагадаємо, в Одесі невідомий у неділю, 15 травня, повідомив про замінування Будинку профспілок, однак правоохоронці не знайшли вибухових речовин під час перевірки цієї інформації.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові перевіряють повідомлення про замінування 6-ти станцій метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі