понеділок, 03 серпня 2015 12:57

У Харкові заворушення: обстріляли машину охорони Добкіна

У Харкові заворушення: обстріляли машину охорони Добкіна
Фото: twitter.com/XAPKIB

Невідомі у Харкові напали на мікроавтобуси, в яких пересувалася охорона Михайла Добкіна.

Як пишуть місцеві видання міліція не реагує на стрільбу.

"Зараз правоохоронці перекрили вулицю Скрипника, але безлад продовжується. Молоді люди кидають каміння в будівлю колишнього офісу "Партії регіонів", - пише видання "Єдність".

Як пише видання "Главное" близько 50 осіб у формі з чорно-червоними нашивками штурмують офіс Партії регіонів.

"Невідомі в балаклавах розбирають бруківку біля споруджуваного храму Жен-Мироносиць і кидають в будівлю. Крім того, повідомляє кореспондент МГ "Об'єктив" з місця подій, люди в балаклавах закидають через розбиті вікна димові шашки. За непідтвердженою інформацією, невідомі відкривають вогонь з короткоствольної зброї під патрон Флобера", - пише видання.

Видання пише, що сьогодні вранці кілька десятків активістів "Громадської варти" провели пікет під облуправлінням юстиції. Вони заявили, що мають намір перешкоджати Добкіну в реєстрації обласної організації "Опозиційного блоку" для того, щоб партія не змогла брати участь у місцевих виборах.

В той же час, Михайло Добкін очолив пікет, який пройшов під будівлею Будинку рад. За його словами, вранці він зі своїми прихильниками не зміг потрапити в облуправління юстиції, тому що активісти-громадські заблокували дорогу. Також, за його інформацією, одного з активістів "Опозиційного блоку" невідомі побили під управлінням юстиції, повантажили в автомобіль і відвезли. Для з'ясування обставин Добкін планує звертатися в прокуратуру.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові заворушення: обстріляли машину охорони Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі