вівторок, 23 лютого 2016 12:23

У Чернігові засудили бізнесмена, який замовив вбивство дружини

У Чернігові засудили бізнесмена, який замовив вбивство дружини

Чернігівського бізнесмена Сергія Грицана засудили на 8 років. Таке рішення виніс Новозаводський районний суд за те, що замовив вбивство колишньої дружини. Вирок зачитували протягом години. Прокуратура області готує апеляцію на таке рішення.

"Враховуючи тяжкість злочину, прокуратура вимагала для обвинуваченого суворішого покарання — 13 років в'язниці. Та суд взяв до уваги те, що він раніше не притягувався до відповідальності, має на утриманні дитину та непрацездатних батьків та частково погасив моральну шкоду потерпілій", - прокоментувала прес-секретар прокуратури області Тетяна Ліждвой.

Бізнесмен свою провину не визнав. І також збирається оскаржити рішення суду. Крім того, вважає себе потерпілим у цій справі. І написав заяву до поліції про вчинення проти нього шахрайських дій. Бо посередник у вбивстві так і не повернув йому кошти.

Нагадаємо, цивільне подружжя розійшлося ще у 2010 році. Більше 5 років вони ділили майно у судах. А нажили - підприємство у мільйон гривень та кілька квартир. Проте, колишня дружина нічого не отримала. Та ще й залишилась винною бізнесмену гроші. Тому у 2015 році Грицан замовив вбивство колишньої дружини. Її життя оцінив у 15 тисяч доларів. Знайшов кілера. Та той пожалів матір 2-х дітей і звернувся до СБУ. Ті допомогли інсценувати вбивство жінки. Організатора взяли під варту.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові засудили бізнесмена, який замовив вбивство дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі