неділя, 21 січня 2007 10:07

У Бахчисараї забили насмерть кримського татарина під час хуліганської бійки

У Бахчисараї (Крим) у суботу, 20 січня, о 4 ранку, сталася хуліганська бійка між групами кримських татар і слов"ян, внаслідок якої загинула одна людина, ще двоє були госпіталізовані.

За інформацією ЦГЗ ГУМВС в Криму, четверо кримських татар протягом вечора й ночі вживали алкогольні напої в декількох барах, поводилися агресивно, конфліктували з відвідувачами й персоналом. У результаті з одного бару їх попросили піти, другий закрився, щоб позбутись нав"язливої компанії.

Під ранок у барі "Колізей" 36-річний татарин Рустем Аметов вступив у конфлікт з іншим відвідувачем закладу - 22-річним Анатолієм Кареліним. Між Аметовим і Кареліним виникла бійка, яка продовжилась на вулиці, де до Кареліна приєднались невідомі особи, які використали під час бійки підручні предмети.

Аметов від отриманих травм помер в автомобілі "швидкої". Двоє його друзів доставлені в лікарню, ще один затриманий і перебуває в міліції.

Зараз міліція розшукує Кареліна, встановлює особи інших учасників сутички.

Міліція стверджує, що причиною бійки стали хуліганські спонукання на ґрунті надмірного вживання спиртних напоїв - інші мотиви, у тому числі й міжнаціональні, не вбачаються.

Для забезпечення охорони громадського порядку й контролю над ситуацією в Бахчисарай спрямовані додаткові сили із числа співробітників полку міліції спеціального призначення "Беркут", військовослужбовців внутрішніх військ МВС.

Загиблий Аметов раніше доставлявся в міліцію за пияцтво й дебоші і став у 2006 році винуватцем ДТП зі смертельним результатом, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Бахчисараї забили насмерть кримського татарина під час хуліганської бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі