вівторок, 04 лютого 2020 19:00

В автівці вибухнула граната

В автівці вибухнула граната
Водій не знає, хто міг влаштувати вибух. Фото: поліція

У Дніпрі вибухнула граната, прив'язана до автомобіля.

Вибух стався, коли водій завів двигун, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської обл.

"4 лютого, близько 11:00, у поліцію надійшло повідомлення від власника автомобіля про те, що на проспекті Пушкіна стався вибух автомобіля "Хюндай", - сказано в повідомленні.

"Сів у машину, завів. І тільки він трохи від'їхав - відразу рвонуло! Вибух дуже великий був! Сильний! І відразу дим, чорний великий дим! Я злякалася й утекла додому", - розповіла свідок події журналістам ТСН.

Власник авто є підприємцем з Одещини. Займається будівельними роботами. У багатоповерхівці, біля якої стався вибух, він винаймає житло. Сам потерпілий зараз заявляє, що ні з ким конфліктів не мав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 37-річний чоловік підірвався у власному домі

"Дали попередній висновок, що вибухнула граната РГД-5. Водій співпрацює зі слідством. Однак не уявляє, з чим може бути пов'язаний цей інцидент. Будемо розглядати всі можливі версії, починаючи від роду діяльності водія та його можливих мотивів", - прокоментувала прессекретар ГУ Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

У Харкові, в квартирі багатоповерхівки на вул. Світлій, внаслідок вибуху загинув 62-річний чоловік. За висновками спеціалістів, в оселі вибухнула граната РГД-5, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «В автівці вибухнула граната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі