четвер, 25 червня 2015 13:28

В АП прокоментували заяву Бородая про "велику війну" на Донбасі

В АП прокоментували заяву Бородая про "велику війну" на Донбасі
Фото: ukranews.com

Усі заяви бойовиків та їх лідерів є нічим іншим як провокацією.

Про це в ході брифінгу, відповідаючи на питання журналістів про заяву бойовика Олександра Бородая, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua

"Неодноразово ватажки бандформувань роблять гучні заяви, але ми розуміємо, що вірити їм не можна. Ми спираємося лише на ту інформацію, яка у нас є із різних джерел - це розвідка, це оперативна інформація від наших агентів, які знаходяться на тому боці, це інформація від місцевих жителів, а також інформація із Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

Тобто у нас є повний масив інформації, яка аналізується, робляться адекватні рішення для того, щоб застосовувати наші війська. Тому все, що заявляється бойовиками, - ніщо інше, як провокація", - прокоментував Лисенко.

Нагадаємо, екс-глава терористичної організації "ДНР" Олександр Бородай припустив, що загострення ситуації на Донбасі може перерости в велику війну за участю Росії.

Зараз ви читаєте новину «В АП прокоментували заяву Бородая про "велику війну" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі