пʼятниця, 06 жовтня 2023 08:25

Знищено 25 дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної російської атаки

У ніч на 6 жовтня російські загарбники вчергове атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed із мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Зафіксовано пуски 33 дронів, які прямували кількома групами у напрямку південних, східних та центральних областей. Про це повідомляють у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українська ППО знищила 25 ворожих дронів
Українська ППО знищила 25 ворожих дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 танків і понад 600 окупантів: оновили втрати росіян в Україні

До відбиття повітряної атаки було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи мобільних вогневих груп та радіоелектронної боротьби.

"Силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 25 Shahed-131/136, зокрема у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей", – йдеться у повідомленні.

На півдні України вночі знищено 11 дронів. Три — на Одещині та вісім у Миколаївській області.

Під ударом опинилися прикордонна і припортова інфраструктура Подунав'я. Пошкоджено зерносховище, зайнялись кілька вантажних автівок, пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Знищено 25 дронів: у ЗСУ повідомили деталі нічної російської атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі