неділя, 16 жовтня 2022 07:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація за добу завдала десятків ударів по російських позиціях ‒ окупанти рахують втрати

Українська авіація за добу завдала десятків ударів по російських позиціях ‒ окупанти рахують втрати
За добу українська авіація завдала 32 удари по ворожих позиціях. Фото: mil.gov.ua

У Марфополі Запорізької області українська артилерія знищила склад боєприпасів росіян. Там також поранено понад 20 окупантів.

А в Токмаку знищено 10 одиниць ворожої військової техніки й поранено до 40 російських загарбників. Про це вранці 16 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

До 30 поранених окупантів у Пологах. А в Кам'янці-Дніпровській знищено сім одиниць військової техніки й поранено близько 40 військовослужбовців противника. Кількість загиблих росіян уточнюють. Окупанти намагаються ретельно приховати свої втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали відео знищення російського Ка-52 на півдні

"За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Торське й Спірне на Краматорському напрямку, Берестове, Соледар і Бахмут на Бахмутському напрямку, Мар'їнка, Перемога й Невельське на Авдіївському напрямку", ‒ ідеться в повідомленні Генштабу.

Українська авіація за добу завдала 32 удари по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 24 районів зосередження озброєння та військової техніки. А також восьми позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили шість БпЛА та вертоліт ворога.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили три райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, один склад боєприпасів, сім об'єктів ППО противника та інші військові цілі.

Українські захисники протягом 15 жовтня завдали понад 400 ударів по позиціях військ РФ на південному напрямку. Окупанти продовжують втрачати бойову техніку й особовий склад. Про це інформує оперативне командування "Південь".

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти України. Зокрема, ворог накрив вогнем міста і села на двох напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 16 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація за добу завдала десятків ударів по російських позиціях ‒ окупанти рахують втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі