неділя, 14 січня 2024 09:19

Удар по аеродрому "Саки": назвали прізвище ліквідованого підполковника армії РФ

Під час атаки по тимчасово окупованому Криму вночі 6 січня було ліквідовано заступника командира 43 окремого морського штурмового авіаційного полку окупаційних військ РФ Олександра Чорнобривого.

Загарбник був серед знищених під час удару по аеродрому "Саки". Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан із позивним "Штірліц".

Автор: t.me/a_shtirlitz
  У тимчасово окупованому Криму ліквідовано підполковника Олександра Чорнобривого
У тимчасово окупованому Криму ліквідовано підполковника Олександра Чорнобривого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися супутникові знімки після "бавовни" у Криму

"Успішно демобілізовано. Заступник командира 43 окремого морського штурмового авіаційного полку підполковник Чорнобривий Олександр. Феєрверк на аеродромі "Саки" в ніч на 6.01.2024", - зазначив Штефан.

Він також опублікував фото ліквідованого окупанта.

У ніч проти 6 січня на військовому аеродромі "Саки" в тимчасово окупованому Криму знищено пункт управління окупантів, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

На цьому аеродромі базується 43 винищувальний авіаційний полк Військово-повітряних сил РФ, що підтримує російські війська на півдні України. На його озброєнні перебувають бомбардувальники Су-24 і винищувачі Су-30.

Зараз ви читаєте новину «Удар по аеродрому "Саки": назвали прізвище ліквідованого підполковника армії РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі