четвер, 29 грудня 2016 18:01

Учасника "групи смерті" врятували за крок до самогубства

Учасника "групи смерті" врятували за крок до самогубства
ternopil.te.ua

На Донеччині врятували учасника "групи смерті" в соцмережі. Хлопець виконав усі завдання. Останнім було самогубство.

Про це повідомляє Краматорський відділ поліції.

"У Краматорську поліція вчасно зупинила підлітка від самогубства. Правоохоронці отримали інформацію, що місцевий школяр стоїть у "групі смерті" А також вже встиг взяти участь у квесті. Хлопцеві залишалося зробити останній крок - суїцид. Правоохоронці провели виховну бесіду з ним та батьками. Чим і запобігли трагедії" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдат інсценував власне викрадення: за звільнення вимагав $10 тис.

За виконання завдань у цих спільнотах зростає популярність. За кожен пройдений етап учасники отримують бонуси. Тому підлітки часто зважуються на страшні речі. Фінальне випробування квесту - є самовбивство. Правоохоронці нагадують усі трагічні випадки цього божевільного квесту. Психологи радять батькам приділяти більше часу своїм дітям. Адже ті підлітки, які йдуть на це, вважають себе самотніми.

У Маріуполі з 13-го поверху викинулася 16-річна школярка, виконуючи завдання квесту. В її особистих речах знайшли блокнот із записами суїцидального характеру. Вона була учасником "групи смерті", де мала виконати останнє завдання. Тому і стрибнула з багатоповерхівки.

Зараз ви читаєте новину «Учасника "групи смерті" врятували за крок до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі