четвер, 12 листопада 2020 17:21

Убивство стрільця в ресторані: затримали нападника і власника закладу

Убивство стрільця в ресторані: затримали нападника і власника закладу
Правоохоронці затримали 32-річного підозрюваного в убивстві в ресторані Biani Champagneria в Харкові. Йому та власнику ресторану вручили підозри. Фото: khar.gp.gov.ua

Правоохоронці затримали 32-річного підозрюваного в убивстві в ресторані Biani Champagneria в Харкові.

Йому та власнику ресторану вручили підозри, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

"32-річному чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. За даними слідства, підозрюваний безперешкодно завдав колото-різаних поранень потерпілому, внаслідок гострої крововтрати той помер", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото вбитого в ресторані чоловіка

Власника ресторану, де сталося вбивство, звинувачують у порушенні карантинних обмежень. Адже злочин стався в нічний час, коли роботу всіх закладів громадського харчування заборонено.

"Чоловік, будучи фізичною особою-підприємцем, 1 листопада в нічний час організував роботу персоналу ресторану. Зазначені незаконні дії призвели до того, що в нічний час, коли заклад не мав працювати, на його території сталося вбивство людини", — заявили у прокуратурі.

Підозрюваному в убивстві загрожує до 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі. Власнику ресторану – штраф, арешт або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

Уночі 1 листопада в ресторані Biani Champagneria на вулиці Ярослава Мудрого в Харкові сталася стрілянина. Агресивно налаштований 37-річний чоловік здійснив дев'ять пострілів у бік гостей закладу. У відповідь отримав ножові поранення й помер внаслідок крововтрати.

Зараз ви читаєте новину «Убивство стрільця в ресторані: затримали нападника і власника закладу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі