середа, 03 січня 2018 10:38

Убивство Ірини Ноздровської: розповіли про справи адвоката

Убивство Ірини Ноздровської: розповіли про справи адвоката
Ірина Ноздровська займалася кількома гучними справами, за які отримувала погрози. Фото - facebook.com/timofiychuk

Окрім справи про загибель сестри Світлани Сапатінської, Ірина Ноздровська займалася ще двома гучними справами.

По одній із них правниця також отримувала погрози. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла подруга Ольга Ковальчук.

"Ірині погрожував не лише Дмитро Россошанський, який збив на смерть сестру Ірини. А й колишній чоловік покійної сестри — Максим Сапатінський. Він одразу після смерті Світлани одружився вдруге, претензій до Россошанського не мав. Його люди вибили двері в будинку Ірини та викрали її племінника Матвія, на той час хлопчику було 4 роки. Выдтоді між ними за дитину ішла війна. Це була друга важлива справа для Ірини. Вона розповідала, що Матвій нікому не потрібен, він недоглянутий. Шукала усі можливі шляхи та інстанції, щоб забрати та виховувати дитину", - каже Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція пообіцяла охорону родичам убитої правозахисниці

Ще однією справою Ірина зайнялася восени. Вона викрила директора однієї зі шкіл на розкраданні бюджетних грошей — 300 тис. грн.

"Розглядати потрібно всі версії. Люди Россошанського — повні відморозки. Один із них сусід Ірини і він погрожував усій родині розправою. Але з іншого боку, можливо хтось під шумок хотів помститися Ірині, підставивши Россошанського", - додала Ольга.

Тіло юристки виявили в річці Кізка біля села Демидів Вишгородського району Київської області. 1 січня близько 12:00 місцевий житель подзвонив у поліцію і розповів про знайдений труп. Юристка пропала 29 грудня. Раніше вона неодноразово отримувала погрози на свою адресу. На тілі вбитої виявили кілька ножових поранень. На Ірині був тільки бюстгальтер. Офіційних результатів розтину на цей момент немає.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Ірини Ноздровської: розповіли про справи адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі