понеділок, 11 січня 2021 19:35

Убивство 2 дітей на Закарпатті: рідні розповіли шокуючі подробиці

Убивство 2 дітей на Закарпатті: рідні розповіли шокуючі подробиці
На Закарпатті арештували на 2 місяці 30-річного жителя смт. Буштино. Він до смерті побив дітей 35-річної співмешканки. А жінку скалічив. Фото: npu.gov.ua

35-річна жінка, 9-річну доньку й 2-річного сина якої забив 30-річний співмешканець, залишається у Тячівській райлікарні на Закарпатті.

Її стан нормалізувався. Жінку перевели з реанімаційного до травматологічного відділення. Вона при свідомості. Й не була вагітною, за словами лікарів. Про смерть дітей жінка досі не знає. Поруч із нею зараз у лікарні колишній чоловік, батько загиблого сина. Та чоловік сестри, пише tyachiv.com.ua.

Зазначається, що жінка зі співмешканцем на ім'я Василь познайомилася навесні торік в Кам'янці-Подільському на Хмельниччині, де останній працював на будівництві. Він поводився адекватно, не викликав жодних підозр. Перед новим роком поїхав у Чехію на заробітки. Повернувшись, запросив жінку до Буштина, щоб познайомити з батьками. Вона погодилася і 28 грудня приїхала разом із дітьми. Розповідала рідним, що готуються до свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про чоловіка, який забив дітей співмешканки

Чоловік сестри каже: спілкувалися з родичкою телефоном 5 січня, вона вітала його з днем народження. Пізніше дізнались, що Василь посварився з батьками, а тому гостя з дітьми була змушена переселитися до готелю, де все і сталося.

Колишній чоловік каже, що з дружиною розійшлися близько року тому. Рідні сподіваються, що вбивця понесе справедливе і суворе покарання.

Трагедія сталася ввечері 6 січня. Чоловіка звати Василь Цех. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наніс жінці та її малолітнім дітям тілесні ушкодження. В результаті заподіяних травм діти померли на місці, а їхню матір зі складними травмами госпіталізували до реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 2 дітей на Закарпатті: рідні розповіли шокуючі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі