пʼятниця, 08 січня 2021 18:10

Розповіли про чоловіка, який забив дітей співмешканки

Розповіли про чоловіка, який забив дітей співмешканки
На Закарпатті арештували на 2 місяці 30-річного жителя смт. Буштино. Він до смерті побив дітей 35-річної співмешканки. А жінку скалічив. Фото: npu.gov.ua

У Тячеві на Закарпатті арештували без права на заставу 30-річного мешканця Буштина, якого підозрюють в умисному вбивстві двох малолітніх дітей та замаху на вбивство співмешканки.

Такий запобіжний захід просило обвинувачення, повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Жінка родом із Кам'янець-Подільська. Її 9-річна донька була від італійця, він покинув жінку з дитиною в Італії. Хлопчика жінка народила від іншого чоловіка, який зараз перебуває в Тячеві. Про це розповів брат постраждалої Євген, передає Mukachevo.net.

Каже, що коли підозрюваний – Василь - був у них вдома, спілкувався з усіма, то вони не помічали за ним неадекватної поведінки. Він їздив на заробітки, час від часу повертався та приносив гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був п'яний, кричав і почав битися: у поліції розповіли про вбивство дітей на Закарпатті

"Багато не пив. Вмів зупинились, не "шліфував" горілку пивом. За ним не спостерігалось зловживання алкоголем", – зазначив брат жінки.

Євген розказав, у той день Василь, його сестра та діти пішли відпочивати в ресторанний комплекс "Оксана", що розташований в Тячеві. Адміністраторка сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Привідкривши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

"Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію", – розповів Євген.

За його словами, судово-медична експертиза показала, що дітей дійсно били чи то стільцем, чи то об стіну. Жінка перебуває у лікарні. Вона ще не знає про смерть дітей, тому він просить її не турбувати.

Батьки підозрюваного кажуть, що для них це дуже велике горе. Вони не тямлять, чому так могло статись.

Трагедія сталася ввечері 6 січня. Чоловіка звати Василь Цех. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наніс жінці та її малолітнім дітям тілесні ушкодження. В результаті заподіяних травм діти померли на місці, а їхню матір зі складними травмами госпіталізували до реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про чоловіка, який забив дітей співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі