понеділок, 22 лютого 2016 18:29

У Тернополі два сепаратиста отримали вироки

У Тернополі  два сепаратиста отримали вироки

У Тернополі два сепартисти отримали по 14 та 15 років в'язниці. Чоловіки займалися вербовкою українців та переправляли їх у Ростов-наДону для проходження військової підготовки. Про це повідомляє прокуратура Тернопільської області.

"Злочинці отримали максимальні терміни за сепаратизм. Крім того, вони були визнанні винними у вербуванні громадян для планування та проведення терактів, в фінансуванні тероризму та у сприянні терористичним угрупуванням. Злочинці неодноразово закликали до перевороту. Окрім тюремних термінів, у них буде конфісковане майно", - повідомили у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, засуджені жителі Тернополя входили до бандитських формувань ЛНР та ДНР. Протягом 2014 року вони знайомилися з місцевими мешканцями, та вербували на роботу. Потрібно було вбивати українських військових та виводити з ладу техніку. За це обіцяли кілька тисяч доларів заробітної плати, і страховку у випадку смерті — 20 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі два сепаратиста отримали вироки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі